неділя, 21 жовтня 2012 21:34

Парубій: Якщо 28 жовтня ми не змінимо ситуації, то Янукович дійсно буде назначати мерів

Парубій: Якщо 28 жовтня ми не змінимо ситуації, то Янукович дійсно буде назначати мерів
Андрій Парубій. Фото: parubiy.org

Народний депутат від фракції "Наша Україна — Народна Самооборона" Андрій Парубій вважає, що лише парламентські вибори 28 жовтня можуть змінити ситуацію в країні, аби президент України Віктор Янукович не назначав мерів та депутатів.

Про це він розповів Gazeta.ua, коментуючи те, що Янукович привселюдно назвав новим мером Єнакієве можливого кандидата на цю посаду від Партії регіонів Валерія Олійника.

"Якщо 28 жовтня ми не змінимо ситуації в країні, то ми станемо свідками того, коли дійсно Янукович буде назначати і депутатів, і мерів, і всі інші посади в Україні будуть визначатись однією людиною", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо обирати спікера відкрито, то це сприятиме деградації парламенту - експерт

Окрім того, він додав, що цей випадок – "це є свідчення того, що в них є глибоке переконання, що куди вкаже партія Януковича, то так люди і проголосують. Якщо для людей важлива своя позиція, якщо для людей важливо, щоб їхня думка, їхня позиція мали значення, то 28 жовтня ми маємо бути на виборах, бо ми маємо усунути цю команду від влади в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР готові співробітничати з усіма, хто підтримує ідеї президента

Нагадаємо, Віктор Янукович привселюдно назвав новим мером Єнакієве можливого кандидата на цю посаду від Партії регіонів Валерія Олійника.

Вибори мера Єнакієве замість померлого у вересні Сергія Рухадзе призначені на 16 грудня. На даний момент законним в.о. мера м. Єнакієве є секретар Єнакіївської міськради Тетяна Богданова.

Зараз ви читаєте новину «Парубій: Якщо 28 жовтня ми не змінимо ситуації, то Янукович дійсно буде назначати мерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути