Ексклюзиви
понеділок, 25 червня 2012 14:37

Партія "Україна - вперед!" презентувала Народний список

Партія "Україна - вперед!" презентувала Народний список
Королевська представила Народний список. Фото: vsim.ua

Сьогодні в Києві відбулася презентація Народного списку партії Наталії Королевсьокої "Україна -вперед!".

На неї зібралися більше 200 кандидатів, які візьмуть участь у народному голосуванні за рузультатами якого будуть визначені їхні рейтинги. Ті, хто отримають максимальну підтримку українців - стануть кандидатами в нардепи від партії "Україна - вперед!".

Лідер партії Наталія Королевська заявила, що вперше в Україні відкрито формується політична команда.

"Ми пообіцяли створити новий економічний план - ми його створили. Ми пообіцяли відкрити партійні списки - і ми їх відкриваємо. Ми пообіцяли привести в політику нових лідерів - і ми це робимо", - наголосила вона.

За словами нардепа, "Україна - вперед!" хоче побудувати сильну процвітаючу Україну, для чого необхідно  отримати мандат довіри виборців.

"Ми прийняли рішення, сформувати команду із людей нового покоління. Це ті люди, які зможуть бути вище політичних інтриг та кулуарних домовленностей. Це ті люди, які вирішуватимуть реальні проблеми", - пояснила Королевська.

"У нас є один план, одна ціль і одна команда. Ми зможемо покращити життя людей. Сьогодні перед нами стоїть задача побудувати країну, якою би пишалися ми і наші діти", - зауважила політик.

З 25 червня по 27 липня на сайті партії та у пунктах для голосування на вулицях населених пунктів відбудеться відкрите голосування за Народним списком. Кінцеві підсумки результатів будуть підбиті з'їздом партії, який відбудеться у кінці липня - на початку серпня.

Зараз ви читаєте новину «Партія "Україна - вперед!" презентувала Народний список». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути