пʼятниця, 15 квітня 2011 12:03

Партія Тимошенко знову скаржиться на переслідування "дегенератів" з Генпрокуратури

Партія Тимошенко знову скаржиться на переслідування "дегенератів" з Генпрокуратури

Працівників апарату партії "Батьківщина" викликають до прокуратури Печерського району Києва.

Як повідомляє прес-служба партії, працівники центральної приймальні "Батьківщини" отримали виклик на допит до прокуратури.

У разі відмови правоохоронці погрожували їх доправити примусово.

"Пояснення у грізному прокурорському листі, з яких причин рядових працівників апарату партії хочуть бачити у такому серйозному правоохоронному органі, у "Батьківщині" викликали справжній подив і серйозне побоювання за здоровий глузд у відомстві пана Пшонки", - зазначає партія Юлії Тимошенко.

"Як зазначається у повістці, прокуратура проводить перевірку за зверненням громадянки на прізвище Іванова, котра незадоволена інформацією, яку вона отримала у громадській приймальні ВО "Батьківщина", - повідомляє політсила.

Партія переконана, що прокуратура отримала від влади "політичне замовлення" на "репресії" проти "Батьківщини" і її лідерів, але не знає, до чого вчепитися, і "вигадує абсурдні і безглузді приводи, за які "нагорі" можуть похвалити, підвищити, або скотити на погони зірку".

"Саме тому, наплювавши на Конституцію та власну гідність, прокурорські працівники не зупиняються перед погрозами, вимагають якихось пояснень та партійну документацію", - зазначається у заяві.

У "Батьківщині" також переконані, що "переслідування опозиції з боку ГПУ набувають дегенеративних форм".

"Батьківщина" закликає владу "припинити знущатися над Україною, над людьми та припинити перетворювати на фарс право і закон".

Зараз ви читаєте новину «Партія Тимошенко знову скаржиться на переслідування "дегенератів" з Генпрокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути