субота, 28 січня 2012 11:06

"Партія Тимошенко — малозрозумілі сірі особистості, як Турчинов" - Олєйніков

"Партія Тимошенко — малозрозумілі сірі особистості, як Турчинов" - Олєйніков

Нинішня українська опозиція не здатна контролювати владу. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявив власник фірми "Простопрінт", ініціатор створення громадської організації "Рух розумних" Денис Олєйніков.

"Я поділяю опозицію на три види. Перший — "Фронт змін" і Наталія Королевська. Це зручна опозиція, яку показуватимуть міжнародній спільноті. Не тому, що Янукович великий шанувальник демократії, просто без опозиції його режим — диктатура. А диктатурі грошей у борг не дадуть, санкції можуть застосувати. А раптом Росія ще підніме ціну на газ і потрібно буде повертатися обличчям до Європи?", - зауважив він.

На думку Олєйнікова, ще один вид опозиції — це старі малі демократичні партії. Третій — обезголовлений Блок Юлії Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За "Спасибо жителям Донбасса" розгромили офіс компанії

"Там немає лідерів, окрім Тимошенко. Засудили людину, яка набрала 45 відсотків голосів на виборах, а на майдані не можуть зібратися хоча б 10 тисяч людей. По цеглинці рознесли б Печерський суд. Партія Тимошенко — малозрозумілі сірі особистості, як Олександр Турчинов. У нього нема харизми вести за собою, запалити словом. А нові обличчя вони до себе не пускають", - наголосив він.

Олєйніков вважає, що президент Віктор Янукович — ляканий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловікові у футболці "Спасибо жителям Донбасса" прострелили руку

"Раніше — Майданом, тепер — оточенням. Воно робить усе, щоб розвивати страхи президента. Навколо нього створюють атмосферу змови — "кругом вороги". У "Спасибо жителям Донбасса" їм ввижалося, ніби це Юля з тюрми витворяє. Коли така атмосфера, то "придворним" набагато легше отримати надзвичайні повноваження. Звідси й феноменальна кар'єра Валерія Хорошковського, найімовірніше — наступного прем'єра. Небагато людей у Європі знають прізвище Януковича. "А-а-а, Україна, — кажуть. — Це Кличко, футбол, Шевченко, диктатор, Тимошенко в тюрмі ", - додав Олєйніков.

Повну версію інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «"Партія Тимошенко — малозрозумілі сірі особистості, як Турчинов" - Олєйніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути