неділя, 09 жовтня 2011 14:56

Директор "ПростоПрінт" розповів раднику Платіні про політичні переслідування в Україні

Директор "ПростоПрінт" розповів раднику Платіні про політичні переслідування в Україні

Власник поліграфічної компанії ProstoPrint Денис Олейніков чекає реакцію Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) на ситуацію, яка склалася навколо його компанії.

Про це сказано в повідомленні на його сторінці в Facebook.

За словами Олейнікова, 7 жовтня в Ньоні (Швейцарія) він зустрівся з радником президента УЄФА Мішеля Платіні Паскалем Торресом і передав йому листа і медіапідбірку щодо ситуації з ProstoPrint.

"Як ми і припускали, в UEFA знають про ситуацію тільки з розповідей Колеснікова-Лубківського, тому я виклав нашу позицію - з посиланнями на публікації в ЗМІ, відеоматеріалами, свідоцтва очевидців і учасників подій 6 і 15 вересня, іншими документами. Нас почули, тепер протягом 7-10 днів чекаємо реакції від UEFA", - пише Олейников.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директор "ПростоПрінту" проситиме політичного притулку у Латвії - ЗМІ

За його даними, ситуацією з ProstoPrint також зацікавилося національне телебачення Швейцарії, яке готує окремий сюжет про реакцію УЄФА на дії української влади.

Нагадаємо, кілька народних депутатів від опозіцініх фракцій звернувся з листом до президента УЄФА Мішеля Платіні, в якому повідомили, що під виглядом боротьби з порушеннями прав інтелектуальної власності УЄФА українська влада розгорнула кампанію по незаконному переслідуванню громадян за їхні політичні переконання.

Зараз ви читаєте новину «Директор "ПростоПрінт" розповів раднику Платіні про політичні переслідування в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути