четвер, 25 квітня 2013 23:39

"Партія регіонів заявляє: войовничим радикалам слід нарешті засвоїти уроки минулого, усвідомити, що фашизм у будь-яких його проявах переможений"

"Партія регіонів заявляє: войовничим радикалам слід нарешті засвоїти уроки минулого, усвідомити, що фашизм у будь-яких його проявах переможений"
Фото: kolo.poltava.ua

Рішення депутатів Львівської міськради про оголошення 9 травня днем скорботи - це зрада стосовно власного народу. Про це УНН повідомили в прес-служби Партії регіонів.

"Рішення депутатів Львівської міської ради про оголошення 9 травня днем скорботи Партія регіонів розцінює як грубу провокацію, мета якої – дестабілізувати ситуацію в суспільстві і спровокувати громадянське протистояння. 9 травня для українського народу, всіх народів, які розгромили нацизм, завжди буде Великим Святом Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Відрікатися від нього - це означає зраджувати пам'ять наших батьків та дідів, які відстояли свободу і незалежність нашої Батьківщини. Сама думка про таку зраду для нас образлива", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада "поховала" ідею проведення референдуму — Березовець

"У тих, хто готував скандальне рішення Львівської міської ради, - інші герої. Ті, хто у 41-му зустрічав окупантів із квітами, ті, хто з готовністю брав участь у знищенні мирного населення, у розправах над партизанами і підпільниками. Для фашистських прихвоснів і їх послідовників день остаточного розгрому їхніх кумирів святом бути не може за визначенням. Саме тому вони і пропонують зустріти світле свято траурними стрічками", - повідомляє прес-служба Партії регіонів.

В заяві прес-служби йдеться про те, що з пам'яттю про жертви тоталітарних режимів такі "пропозиції" не мають нічого спільного. Хоча б тому, що 9 травня наш народ здобув перемогу над найстрашнішим із таких режимів. І сумувати з цього приводу - блюзнірство. Тим більше, що львівським депутатам відомо: День пам'яті жертв політичних репресій в Україні відзначається у третю неділю травня.

"Саме тому Партія регіонів заявляє: войовничим радикалам слід нарешті засвоїти уроки минулого, усвідомити, що фашизм у будь-яких його проявах переможений, засуджений, і не підлягає реабілітації. Будь-які спроби осквернити пам'ять про подвиг народу-визволителя Європи від коричневої чуми і символи Великої Перемоги будуть жорстко зупинені", - заявила прес-служба Партії Регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Партія регіонів заявляє: войовничим радикалам слід нарешті засвоїти уроки минулого, усвідомити, що фашизм у будь-яких його проявах переможений"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

140

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути