середа, 16 вересня 2009 12:38

Партія регіонів залишилася без "Руського блоку"

Партія регіонів залишилася без "Руського блоку"

Керівництво Російської общини Криму прийняло рішення про вихід з лав Партії регіонів. Про це заявив представник партії "Руський блок" Юрій Першиков, повідомляють "Новости Крыма" з посиланням на Контекст-Крым.

За його словами, зокрема, про відповідне рішення на засіданні Російської общини Криму заявили її голова Сергій Цеков, голова виконкому РГК Олег Слюсаренко та інші представники організації.

Як розповів Першиков, одним із приводів для такого кроку стало рішення президії політради Партії регіонів про виключення народного депутата України Василя Кисельова з лав партії. У Російській громаді Криму назвали таке рішення регіоналів "розправою над тими, хто створював партію на догоду кон"юнктурникам".

Крім того, на засіданні члени Російської общини Криму засудили рішення політради Партії регіонів про відновлення Сімферопольського міського голови Геннадія Бабенка в рядах партії і розцінили це як "підтримку корупції і хабарництва в Сімферопольській міській раді".

Як повідомлялося, президія політради Партії регіонів виключила народного депутата України Василя Кисельова з лав партії "за порушення положень і вимог статуту Партії регіонів і нанесення шкоди репутації партії".

Також прийнято рішення достроково припинити повноваження В.Кисельова як голови Кримської республіканської організації ПР і призначити тимчасово виконуючим обов"язки глави кримських регіоналів Олексія Боярчука.

proUa
Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів залишилася без "Руського блоку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути