середа, 16 вересня 2009 11:34

Депутати з криками "Ганьба" заблокували трибуну парламенту Криму

Близько 30 депутатів Верховної Ради Криму від фракцій партії "Союз", Блоку "За Януковича!", Блоку Куніцина заблокували трибуну кримського парламенту перед початком його сесії з вимогою відставки голови парламенту Анатолія Гриценка.

Під час заняття трибуни депутати скандували "Ганьба".

"Доти, поки не почують, ми блокуватимемо засідання парламенту. Наша вимога: Гриценко - у відставку", - заявив депутат Верховної Ради від фракції партії "Союз" Володимир Кличніков.

В цей час під будівлею Верховної Ради проходять 2 мітинги загальною чисельністю близько 3 тис. чоловік.

Мітингувальники розділені на 2 табори кордонами міліції.

В одному таборі - активісти "Громадського активу Криму", чиє наметове містечко було розбите під стінами Верховної Ради.

Вони тримають плакати "Гриценко, твоя брехня тебе не врятує!", "Гриценко у відставку! Геть корупціонерів і русофобів", "Злодії повинні сидіти у в"язницях".

Другий табір мітингувальників виступає у підтримку Гриценка.

Вони тримають плакати з написом "Руки геть від Гриценка!", "Кисельов - інтриган", транспаранти "Ленінський район", "Першотравневий район" і "Радянський район", а також прапори Партії регіонів і "Союзу молоді регіонів України".

Нагадаємо, 38 депутатів Верховної Ради Криму від фракцій "Союз", "Комуністи", "Блок Куніцина" і частина депутатів від "Блоку за Януковича" ініціювали скликання позачергової сесії для винесення на неї питань про відставку Ради міністрів Криму і голови Ради Анатолія Гриценка у зв"язку з недовірою до нього.

Рада Кримської республіканської організації Партії регіонів на засіданні 14 вересня запропонувала призначити головою Верховної Ради Криму члена ПР, депутата ВР Криму Івана Бурея замість Анатолія Гриценка.

proUa
Зараз ви читаєте новину «Депутати з криками "Ганьба" заблокували трибуну парламенту Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути