середа, 16 вересня 2009 11:00

Кисельов - Януковичу: "За що?"

Кисельов - Януковичу: "За що?"

Народний депутат від Партії регіонів Василь Кисельов не виключає, що рішення президії ПР про виключення його з партії може виявитися підробкою

"Я не виключу, що через декілька днів скажуть, що це підробка. Прес-служба Януковича нічого не викинула, на сайті партії регіонів нічого немає. Я чекаю офіційного повідомлення Партії регіонів", - сказав Кисельов.

Він також повідомив, що домовився про зустріч з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем. "У п"ятницю я з ним зустрінуся, після цього даватиму прес-конференції.

"Я, принаймні, хочу його запитати за що? Оскільки все, що надруковане в цьому рішенні - все притягнуте за вуха. Немає матеріалів контрольної комісії, немає персональної справи. Я знаю статут добре, оскільки я партію створював", - відзначив Кисельов.

Він також підкреслив, що не був запрошений на засідання президії політради Партії регіонів. "Я член президії політради. Як мінімум того, кого страчують, могли б запросити на страту", - резюмував парламентарій.

Нагадаємо, напередодні в Інтернет-ЗМІ була розміщена копія рішення президії ПР. В документі, який підписаний Віктором Януковичем, зокрема, наголошується, що Кисельова вирішено виключити з Партії регіонів за "завдання шкоди" її репутації, "за порушення положень і вимог статуту".

Раніше, на початку вересня політрада ПР задовольнила заяву Кисельова і перевела його на час президентської кампанії з посади голови Кримської республіканської організації партії на керівний пост в центральний штаб. На цей час тимчасовим в.о. глави ПР в Криму призначений один з перших заступників лідера кримської організації, секретар міськради Ялти Олексій Боярчук.

14 вересня, за повідомленням прес-служби Кисельова, на засіданні ради кримської організації, де з 43 членів присутні 23, були ухвалені рішення рекомендувати нардепу відкликати подану ним заяву у політраду Партії регіонів і повернутися до виконання обов"язків голови кримської організації, рекомендувати відмінити рішення "в частині клопотання" перед політрадою ПР про призначення Могильова начальником виборчого штабу в АРК по виборах Президента України.

Рада також вирішила виключити мера Сімферополя Геннадія Бабенка з Партії регіонів і вимагала від "регіонала" Гриценка добровільно піти у відставку з посади кримського спікера і керівника депутатської фракції "Блок "За Януковича!" у парламенті автономії.

Прихильники Гриценка висловили сумнів в легітимності прийнятих 14 вересня рішень, повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Кисельов - Януковичу: "За що?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути