субота, 28 квітня 2012 21:09

Партія регіонів випереджає "Батьківщину" на 8% - КМІС

Партія регіонів випереджає "Батьківщину" на 8% - КМІС
Фото з сайту akak.ru

Якби вибори до Верховної Ради проходили в квітні нинішнього року, в голосуванні взяли б участь 61% виборців України й найбільше прихильників мали б Партія регіонів (19,1% голосів) і Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" (10,7%).

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 12-24 квітня.

Відповідно до прес-релізу, долають п'ятивідсотковий бар'єр партія "Фронт змін" (7,3%) голосів, партія "УДАР Віталія Кличка" (6,7%) і Комуністична партія України (5,7%).

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" зібрало б 3% голосів, партія Наталії Королевської "Україна - Вперед!" - 2,8%, Народна партія України - 1,2% і "Громадянська позиція" - 1,1%. Решта політичних сил підтримали менше 1% опитаних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднання "ФЗ" та "Батьківщини" не призведе до сумування їхніх рейтингів - експерт

У КМІС відзначають, що опитування проводилося до оголошення "Батьківщини" і "Фронту змін" про створення єдиного партійного списку і тому проводилося за списком партій, в якому відзначені обидві політичні сили окремо.

В ході опитування методом інтерв'ю було опитано 2040 респондентів з усіх областей України, Києва та Криму за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%, 1,4% - для показників близьких до 5%.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів випереджає "Батьківщину" на 8% - КМІС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

96

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути