Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2011 16:28

Партія регіонів створює масовий психоз - активіст

Партія регіонів створює масовий психоз - активіст

Партія регіонів намагається розповсюдити по всій Україні масовий психоз, заарештовуючи опозиційних проукраїнських активістів.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив голова громадської організації "Свободна Одеса", в.о. керівника одеської обласної організації УНА-УНСО Володимир Ущаповський.

За його словами, усі останні затримання представників різних патріотичних організацій "вкладається у загальну картину репресій, організованих Партією регіонів".

"По всій Україні - в обласних центрах, великих містах - відбуваються масово "сталінські процеси". Нам намагаються насадити психоз", - вважає Ущаповський.

На його думку, влада прагне заарештовувати всіх, хто має проукраїнську патріотичну позицію.

"Це робиться для того, щоб потім, незалежно від того, чи підтвердиться звинувачення чи ні, протримати активістів півроку-рік в ув'язненні, здійснити на них певний тиск і примусити через тортури міліції, шантаж, погрози, підкуп підписати проти себе будь-які покази", - пояснив "унсовець", додавши, що якщо людина не зламається під час цих випробовувань і буде чинити сильний спротив, міліціонери "завжди відкочуються".

Нагадаємо, сьогодні зранку в Одесі міліція затримала активіста УНА-УНСО, журналіста Богдана Осинського. В його помешканні було проведено обшук. Хлопця звинувачують у січневому підпалі одного з офісів одеської організації Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів створює масовий психоз - активіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути