вівторок, 12 червня 2012 10:36

Партія регіонів обіцяє надавати по руках уболівальникам від опозиції

Партія регіонів обіцяє надавати по руках уболівальникам від опозиції
У ПР просять не псувати спорт брудними політичними іграми. Фото: tsn.ua

Партія регіонів заявляє рішучий протест "проти використання спорту в брудних політичних іграх".

Зокрема, як повідомила прес-служба ПР, представники цієї політсили нагадали, що в Україну прийшло довгоочікуване свято футболу.

"Всупереч похмурим прогнозам доморощених "борців з режимом" в нашу країну приїхали десятки тисяч іноземних вболівальників та просто гостей. Українці всіх зустрічають з традиційною гостинністю. Але, мабуть, це не влаштовує тих, хто керується принципом "чим гірше, тим краще", - зазначили "регіонали".

За їхніми словами, опозиціонери відмовляються прийти на стадіони, щоб разом із співвітчизниками підтримати національну збірну України.
"Але при цьому влаштовують провокації в підворіттях і шоу з роздачею футболок з гаслами, набридлими навіть їхнім власним виборцям", - підкреслили в ПР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Олімпійського" "беркутівці" оточили прихильників Тимошенко

"Набивши руку на "страшилках" про "неготовність України до Євро-2012", тепер політичні підбурювачі переключилися на поширення через соціальні мережі та Інтернет-сайти повідомлень про нібито підготовлювані побиття іноземних уболівальників. Заздалегідь покладаючи вину за це на своїх політичних опонентів", - додали "регіонали".

"Всі, хто грає з вогнем, і їхні посібники отримають по руках. Упевнені, що справжні любителі футболу дадуть справедливу оцінку діям провокаторів від опозиції", - підсумували в Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів обіцяє надавати по руках уболівальникам від опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути