середа, 02 лютого 2011 09:25

Партія регіонів наполягає на чесності змін Конституції

Партія регіонів наполягає на чесності змін Конституції

Внесення змін до Конституції, які уніфікували терміни повноважень виборних органів влади, відбулося у повній відповідності до Регламенту Верховної Ради.

Про це заявив член парламентської фракції Партії регіонів, голова Комітету ВР з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Володимир Макеєнко.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Макеєнко відзначив, що заяви про те, що когось із тих депутатів, хто проголосував за зміни до Конституції, не було в залі, як мінімум, некоректні.

"Якщо депутат не зареєструвався за стійкою в 10.00, це ще нічого не значить, це аж ніяк не означає, що його не було в залі. Депутат може прибути до парламенту не рівно в 10.00, а пізніше, до моменту початку голосування. У цей час він може перебувати на зустрічі з виборцями, на зустрічі з делегаціями парламентів зарубіжних держав, на засіданні парламентських комітетів або різних комісій", - пояснив "регіонал".

За його словами, тільки особиста заява депутата про те, що він не був у залі під час голосування і не голосував, є підставою для розгляду цього питання регламентним комітетом.

"Все інше - це не більше ніж емоції опозиції", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, народний депутат від НУ-НС Володимир Ар'єв заявив, що не голосував 1 лютого за зміни до Конституції, тому що його не було в Україні. "Я в США, з карткою для голосування. А вона проголосувала "за зміни до Конституції", - повідомив Ар'єв.

Крім того, народний депутат, вже колишній "бютівець" Павло Мовчан також поінформував, що не голосував за зміни до Конституції, які передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року, оскільки він перебуває на лікарняному ліжку і переносить вже третю судинну операцію.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів наполягає на чесності змін Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути