Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2011 13:15

Партія регіонів боїться африканських подій - Соболєв

Партія регіонів боїться африканських подій - Соболєв

Партія регіонів не обговорювала із опозицією свою ідею про заборону іноземним донорам фінансувати українські громадські організації.

Про це сказав народний депутат-"бютівець" Сергій Соболєв.

За його словами, у разі прийняття такого законопроекту, Україні можна поставити хрест на євроінтеграції.

"Ключова кількість проектів, які фінансуються міжнародними організаціями, стосуються нашої євроінтеграції. Більше того, всі ці проекти є прозорі. Завжди висвітлюється, від кого отримують кошти, і куди вони направляються", - зауважив депутат.

"Мені дивно чути такі пропозиції від Партії регіонів, яка повністю сидить на закордонних кредитах чи з Росії, чи з країн ЄС та проїдає їх. Країна від цього нічого не отримує. Після цього ця партія виступає за припинення фінансування громадського суспільства. Це така подвійна мораль Партії регіонів. З одного боку брати мільярди коштів, з іншого – забороняти підтримку перспективних проектів. Більше того, ми ні разу не бачили звіту провладної партії, від кого вони отримали гроші, і куди їх поділи", - наголосив Соболєв.

"Бютівець" нагадав, що кошти іноземних грантів ідуть на екологічні проекти, на розвиток законодавства, демократії та свободи слова в Україні.

"Партія регіонів, розуміючи, що її рейтинг впав на 15 %, боїться африканських подій. У нас ключовим борцем із світовим імперіалізмом є Олександр Єфремов. Його заяви про те, що події в Африці фінансуються іноземними фондами, вже стали притчею во язицех. Маніакальна боязнь людей з боку Партії регіонів є підтвердженням того, що у них відбувається всередині", - зазначив політик.

Нагадаємо, у Партії регіонів приступили до розробки законопроекту, який покликаний забезпечити контроль за фінансуванням громадських організацій в Україні, зокрема, іноземними донорами.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів боїться африканських подій - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути