понеділок, 29 вересня 2008 13:52

Партія Лук"яненка змінила свою назву і підтримала Ющенка

"Українська республіканська партія Лук"яненка" на своєму з"їзді змінила назву на "Українська республіканська партія".

Про це сьогодні заявив депутат Львівської облради, голова УРП Ростислав Новоженець, який головував на з"їзді Української республіканської партії Лук"яненка 27 вересня.

Зв словами Новоженеця, на цей раз почесного голови партії, яким донині був Левко Лук"яненко, не обирали.

Крім того, проект заяви Лук"яненка про необхідність переходу України до парламентсько-президентської форми державного правління був одностайно відхилений з"їздом як такий, що суперечить програмі партії, світоглядним принципам республіканізму і кардинально відрізняється від позиції самого Лук"яненка ще два місяці тому.

"Замість цього делегати з"їзду оплесками зустріли і проголосували за проект звернення ЛьвівськоїКО УРП про підтримку Президента України", - відзначив Новоженець.

За його словами, в політичній ухвалі з"їзду мова йде про те, що "останнім часом різко посилилися напади на Президента України Віктора Ющенка. Вістря цієї критики направлене на дії Президента зі зміцнення української держави".

Він відзначив, що Українська республіканська партія підтримує державницьку позицію Президента України Віктора Ющенка і закликає до цього інші патріотичні сили.

Нагадаємо, раніше Левко Лук"яненко склав з себе повноваження глави Комісії з помилування при Президентові України, написавши відповідну заяву на ім"я глава держави Віктора Ющенка. Своє рішення він аргументував тим, що Ющенко так і не почав нову епоху в історії України і "майже опустився до рівня бандитів", повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Партія Лук"яненка змінила свою назву і підтримала Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути