середа, 06 червня 2012 20:16

Партія Литвина назвала членів "об'єднаної опозиції" імпотентами

Партія Литвина назвала членів "об'єднаної опозиції" імпотентами
6 червня фракції "БЮТ-Батьківщина" та НУ-НС заявили, що голова ВР Володимир Литвин зрадив Україну. Фото: ukr.obozrevatel.com

"Народна партія" Володимира Литвина вважає, що так звана "об'єднана опозиція" демонструє імпотентну поведінку.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії, пише Українська правда.

"Імпотентна поведінка так званої "об'єднаної опозиції" під час голосування за мовні законопроекти вилилась не у самоаналіз, так необхідний людям безпорадним і слабким. Спрацювала інша логіка, притаманна юрбі підлітків-дрібних хуліганів: свою нікчемність та інфантилізм компенсувати безглуздою агресивністю і щурячими укусами інших", - йдеться в повідомленні.

"Чого лише вартують босяцькі образи з її боку глави парламенту, спрямовані компенсувати власну неспроможність і прагнення грати дев'ятьма тузами в одній колоді. А коли це шулерство не вдається, доводиться знаходити мішень, на яку й спрямовується отруйна слина", - заявили в Литвина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вважає, що Литвин зрадив Україну

"Хіба для них важливо, що голосування щодо мовних законопроектів відбувалось у суворій відповідності до жорстко виписаної процедури? Хіба ж вони покаються, що випестували цілу когорту своїх вихованців, яких потім самі прозвали тушками?", - зазначили в партії.

"З цієї ж опери постійні звинувачення всіх і вся у зраді. Психологи стверджують, що саме зрадники гучніше і частіше за всіх волають про зради", - йдеться в повідомленні.

"Вони, як писаки на парканах, міркують кого і за що хто підвісив. Їхня нечоловіча поведінка доводить ще одне: їх, власне, і підвісити немає за що", - підсумували в партії.

Нагадаємо, у середу фракції "БЮТ-Батьківщина" та НУ-НС заявили, що голова ВР Володимир Литвин після голосування законопроекту про мови намагається прикрити свою зраду України фальшивими звинуваченнями на адресу опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Партія Литвина назвала членів "об'єднаної опозиції" імпотентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути