середа, 06 червня 2012 14:46

Литвин попросив секретаря Київради розібратись із Черновецьким

Литвин попросив секретаря Київради розібратись із Черновецьким
Володимир Литвин просить розглянути заяву Черновецького про відставку. Фото: job-sbu.org

Голова Верховної Ради Володимир Литвин просить секретаря Київської міської ради Галину Герегу організувати розгляд заяви київського міського голови Леоніда Черновецького про складання ним своїх повноважень у разі надходження такої заяви.

"У засобах масової інформації з'явилося повідомлення про звернення Київського міського голови Черновецького до Київської міської ради з особистою заявою про складення ним повноважень голови. Відповідно до вимог ст.79 закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (в разі надходження такої заяви) прошу організувати його розгляд та з урахуванням пункту 30 статті 85 Конституції України направити відповідні рішення, матеріали і пропозиції до Верховної Ради", - йдеться у зверненні, уривок з якого наводиться на сайті Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леонід Черновецький написав заяву про відставку

Як повідомлялося, мер Києва Леонід Черновецького 1 червня написав заяву про відставку. Відповідна інформація була розміщена на його персональному сайті 2 червня.

Згідно із законодавством, повноваження Черновецького на посаді мера української столиці закінчуються 3 червня цього року. Дату виборів мера Києва призначає парламент.

Обов'язки міського голови виконує секретар Київради Герега.

Зараз ви читаєте новину «Литвин попросив секретаря Київради розібратись із Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути