четвер, 07 листопада 2013 05:24

Партії регіонів сподобався "лікувальний" законопроект Купчака-Яценюка

Партії регіонів сподобався "лікувальний" законопроект Купчака-Яценюка
Володимир Олійник. Фото: tsn.ua

Парламентська фракція Партії регіонів могла би проголосувати за законопроект про лікування ув'язнених за кордоном авторства позафракційного народного депутата Володимира Купчака.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від ПР Володимир Олійник.

Зокрема, за словами "регіонала", питання Юлії Тимошенко можна було б закрити, ухваливши законопроект Купчака, який повністю копіює відкликаний законопроект лідера фракції "Батьківщини" Арсенія Яценюка.

"Я би особисто проголосував повністю від коми до коми за законопроект Купчака, який повторює від коми до коми, від крапки до крапки законопроект № 2293 Арсенія Петровича Яценюка. Повністю проголосував би навіть без внесення змін", - запевнив Олійник.

Парламентар додав, що міг би переконати у доцільності ухвалення цього документа і своїх однопартійців.

"Його зміст достатньо цікавий. Згідно із ним, ті, хто їде на лікування за кордон, повинні згодом повернутись і відбувати далі покарання. Ось суть законопроекту Арсенія Яценюка", - уточнив Олійник.

Нагадаємо, раніше позафракційний депутат Володимир Купчак вніс до Верховної Ради ще один законопроект щодо лікування ув'язнених за кордоном.

Як розповів сам автор проекту, цей документ один в один повторює той, що був внесений лідером фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком у лютому, але потім відкликаний.

Водночас парламентський Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності відправив на доопрацювання усі чотири законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном, які дозволили б виїхати на лікування екс-прем'єру Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Партії регіонів сподобався "лікувальний" законопроект Купчака-Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути