Ексклюзиви
середа, 07 вересня 2011 10:16

Парламентська команда Тимошенко втратила "бійця" Лабунську

Парламентська команда Тимошенко втратила "бійця" Лабунську

У спікера парламенту Володимира Литвина немає інформації про зміну керівництва фракції "Наша Україна - Народна Самооборона".

Про це він сказав у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Якщо бути об'єктивним, треба сказати, що зібрати фракцію НУ-НС практично неможливо для того, щоб прийняти процедурно правильне рішення. Це погляд людини зі сторони, але це їхня справа", - зазначив Литвин.

Говорячи про виключення 15 депутатів із фракції НУ-НС, спікер наголосив, що відбувається не переформатування фракції, а перевлаштування під політиків і політичні проекти на наступні парламентські вибори. За його словами, це право фракції.

Литвин також повідомив, що у нього є заява від депутата із БЮТ Анжеліки Лабунської про вихід із фракції. Голова ВР вважає, що такі міграційні процеси будуть зростати.

Нагадаємо, учора із фракції "Нашої України - Народної Самооборони" було виключено п'ять народних депутатів: Олександра Омельченка, Сергія Василенка, Ігоря Палицю, Володимира Поляченка і Давида Жванію. Їх вигнали за те, що вони голосували за "харківські угоди" та в індивідуальному порядку увійшли до парламентської більшості.

За словами "нунсівця" В'ячеслава Кириленка, загалом буде виключено близько 15 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Парламентська команда Тимошенко втратила "бійця" Лабунську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути