Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2021 11:11

"Отримаєте грамоту з Кремля" - журналіст Цимбалюк назвав Сивоху капітулянтом

"Отримаєте грамоту з Кремля" - журналіст Цимбалюк назвав Сивоху капітулянтом
Сивохо повторює те, що говорять в Кремлі, сказав журналіст.

Журналіст Роман Цимбалюк назвав колишнього радника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Сивоху капітулянтом, який грає на руку Кремля. Це сталося в ефірі програми "Право на владу" на "1+1" у четвер.

Сивохо, якого представили "лідером національної платформи примирення та єдності", коментуючи те, що жителів окупованих районів Донецької й Луганської областей примушують брати участь у виборах до Держдуми РФ, заявив: "Ми просто упускали можливість залучати наших людей там до голосування. І зараз, коли ми всі такі цифрові, можна було б уже придумати якийсь електронний спосіб голосування".

Колишній радник секретаря РНБО заявив, щоб громадяни на окупованих територіях брали участь в українських виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На каналі Ахметова з'явися Сивохо - лякає українськими "диктаторами" на Донбасі

"Коли пан Сивохо каже, що "Україна туди не заходила". А ви не знаєте, чому вона "туди не заходила"? Я думаю, вам вашу організацію треба терміново перейменувати. У вас там є слово "примирення". Ви в дужках напишіть "капітулянта".

Тому що те, що ви пропонуєте - надати можливість голосувати електронним чином людям, які живуть на окупованій території. Я вам поясню, що буде. Безпосередньо ви отримаєте грамоту з Кремля. Тому що про це завжди говорить Пєсков, що вони голосуватимуть і за Путіна, і за "Единую Россию", і за українські партії.

Я вам поясню, за які партії. За партії, представники яких їздили в Москву, бо один кум сидить під домашнім арештом. А коли міг туди поїхати, зустрічався з депутатами від "Единой России". Які проводили на українській території "съезд защитников России". Якщо за "Единую Россию" всі ходять "голосувати" строєм, то ці люди так само підуть "голосувати" на вже українських виборах за ту партію, яку вкаже Кремль".

Росія займається повзучою окупацією, сказав Цимбалюк.

"Вперше в російському парламенті будуть представлені військові злочинці. Бородай іде від Ростовської області. Військовий злочинець Прілєпін теж буде в Держдумі. Те, що вони говорять стосовно України, це сучасний російський нацизм", - сказав журналіст.

Жителям окупованих районів Донецької і Луганської областей масово видають російські паспорти для участі у вересневих виборах до російської Держдуми.

Верховна Рада України звернулася до міжнародного співтовариства у зв'язку з незаконною підготовкою виборів російськими окупантами.

Зараз ви читаєте новину «"Отримаєте грамоту з Кремля" - журналіст Цимбалюк назвав Сивоху капітулянтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути