середа, 31 січня 2018 14:17

Отримала меддопомогу і купила авто: депутата закидали гривнями

Отримала меддопомогу і купила авто: депутата закидали гривнями
У Запоріжжі активісти закидали одногривневими купюрами депутата Запорізької міськради від "Опозиційного блоку" Зінаїду Гальчинську. Фото: Facebook

У Запоріжжі активісти закидали одногривневими купюрами депутата Запорізької міськради від "Опозиційного блоку" Зінаїду Гальчинську, яка отримала матеріальну допомогу на лікування і купила практично відразу ж після цього автомобіль Renault Duster вартістю 416 тис. грн.

Про це повідомляє "Укрінформ"

Інцидент стався 31 січня на сесії Запорізької міськради, коли депутати голосували за включення до порядку денного низки питань, що передбачають виділення матеріальної допомоги незаможним жителям Запоріжжя на лікування та інші цілі.

Кілька активістів, підійшовши до робочого місця депутата з криками "Бідним потрібно допомагати" закидали стіл одногривневими купюрами.

Ситуація з отриманням Гальчинською матеріальної допомоги і придбанням автомобіля стала відома після того, як прокуратура викрила депутата в тому, що вона не включила придбаний автомобіль у декларацію за 2017 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жити по-новому": облрада купує розкішну Toyota за понад 1 млн грн

Пройшло дві хвилі електронного декларування. Друга завершилась торік у квітні. Декларації заповнювали президент, голова Верховної Ради, народні депутати, урядовці, судді, прокурори, керівники державних і комунальних підприємств та установ, обласних управлінь, районних адміністрацій, навчальних і медичних закладів державної й комунальної форм власності. Вказували свої статки та майно.

Зараз ви читаєте новину «Отримала меддопомогу і купила авто: депутата закидали гривнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути