Ексклюзиви
середа, 03 квітня 2024 17:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Від слів до діла: заблокували YouTube-канал ексведучої NewsOne

Від слів до діла: заблокували YouTube-канал ексведучої NewsOne
Торік у жовтні СБУ повідомила Діані Панченко про підозру у державній зраді. Фото: unian.ua

В Україні заблокували YouTube-канал колишньої ведучої телеканалу NewsOne Діани Панченко, пов'язаного з екснардепом Віктором Медведчуком.

YouTube-канал "ПАНЧЕНКО" заблокували за запитом Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони. Про це ЦПД повідомив у середу.

Канал просував наративи російської пропаганди, повідомляють.

"Засновницею та автором каналу є Діана Панченко, ексведуча підсанкційного телеканалу NewsOne, пов'язаного зі звинувачуваним у державній зраді Віктором Медведчуком", - повідомив ЦПД.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мураєв втік, а його колишній телеведучий "крутить" на ютубі роспропаганду - відео

Після початку повномасштабного російського вторгнення Панченко виїхала на територію РФ, де знімала матеріали для свого YouTube-каналу в інтересах ворога, розповів Центр протидії дезінформації.

"Рішенням РНБО стосовно Діани Панченко запроваджено персональні санкції. СБУ повідомила їй про підозру в державній зраді та у виправдовуванні збройної агресії РФ", - нагадують.

"Центр продовжує працювати над блокуванням інших YouTube-проєктів, які поширюють пропаганду ворога", - сказали.

Раніше Центр протидії дезінформації повідомляв, що колишні ведучі підсанкційного телеканалу "Наш" Назар Діордіца (Макс Назаров) і Ярослава Маслова заснували YouTube-канал "Да, это так".

YouTube-канали, пов'язані з підсанкційними телеканалами "Наш", "112 Україна" і NewsOne, заблокують, сказав керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко.

Торік у липні Служба безпеки України повідомила про підозру колишньому нардепу Євгенію Мураєву у державній зраді. Мураєв використовував підконтрольний йому телеканал "Наш" для масового поширення кремлівських наративів в інформаційному просторі України, повідомила СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Від слів до діла: заблокували YouTube-канал ексведучої NewsOne». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути