Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2021 17:03

"Особисто поховаю": СБУ оприлюднила записи у справі харківських рекетирів

"Особисто поховаю": СБУ оприлюднила записи у справі харківських рекетирів
Вісьмом учасникам угруповання оголосили про підозри. Фото: СБУ

Служба безпеки повідомила, що оприлюднила докази протиправної діяльності рекетирів, які тримали в страху харківських бізнесменів. СБУ опублікувала аудіозаписи розмов і відеозаписи, на яких затримані погрожують фізичною розправою жертвам, вимагають гроші.

"Учасники злочинного угруповання, яке СБУ викрила на Харківщині, систематично займалися рекетом. Вони обкладали "даниною" місцевих підприємців, постійно погрожували їм фізичною розправою та нищили майно. СБУ має докази протиправної діяльності, серед яких аудіо- та відеоматеріали", - заявили в СБУ.

Вісьмом учасникам угруповання оголосили про підозри. Силовики встановлюють обставини злочинів та інших осіб, причетних до цих правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупція, війна, тарифи й безробіття: чому Зеленський втрачає рейтинг

На Харківщині ліквідували злочинне угруповання, яке обкладало "даниною" бізнесменів, повідомили в СБУ. Злочинці займалися рекетом, зокрема у сфері ритуальних послуг. Мали чітку структуру й систематично скоювали тяжкі злочини економічного й насильницького характеру, повідомляє пресслужба СБУ. Серед затриманих є декілька представників харківського обласного осередку "Національного корпусу".

У ніч на 6 серпня автобуси Нацкорпусу, які їхали з Харкова до Києва на суд над затриманими активістами, упродовж 4 год заблокували бійці СБУ.

Зараз ви читаєте новину «"Особисто поховаю": СБУ оприлюднила записи у справі харківських рекетирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути