понеділок, 10 вересня 2012 21:07

Опозиція обіцяє захищати не лише свій результат на виборах, а й "Свободи" та "УДАРу"

Опозиція обіцяє захищати не лише свій результат на виборах, а й "Свободи" та  "УДАРу"
Фото: nso.org.ua

"Нунсівець" Юрій Гримчак говорить, що опозиція домовилась із УДАРом та "Свободою" про те, що на виборчій дільниці захищатиме не лише результат голосування за свою політичну силу, але й їхні результати.

Про це він розповів у ефірі 5 каналу. Нагадаємо, за результатом жеребу ЦВК, представники "Свободи" та "УДАРу" не увійшли до складу окружкомів.

"Ми будемо співпрацювати і на дільничних комісіях і в окружних комісіях. Ми вже домовились. Бо фактично це і наш результат", - зазначив політик.

Відповідаючи на питання про те, як опозиція збирається протидіяти підкупам та адмінресурсу, Гримчак додав: "Єдиний варіант – це контроль за виборчими і окружними комісіями. І ми це будемо робити".

Зокрема, Гримчак навів приклад звернення опозиції до суду щодо підкупу сином прем'єра Миколи Азарова виборців на своїй дільниці.

"Ми звертаємось. Ту є один нюанс. Жванія попав, бо він був самовисуванцем, бо суд не розумів, що його підтримувала найбільша партія в країні. А коли на сина Азарова подали – то суд сказав, що це не підкуп. На округах є наші представники, вони відстежують це і подають таку інформацію", - наголосив політик.

На що присутня  у студії "регіоналка" Інна Богословська відповіла, що цей факт нібито підкупу ще потрібно довести.

 

Зараз ви читаєте новину «Опозиція обіцяє захищати не лише свій результат на виборах, а й "Свободи" та "УДАРу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути