четвер, 02 вересня 2010 16:05

Опозиція хоче "голову" Хорошковського

Опозиція хоче "голову" Хорошковського
Народний депутат із фракції БЮТ Сергій Соболєв зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про звернення до президента з приводу внесення подання про звільнення голови СБУ Валерія Хорошковського.

"В порівнянні з тим, як ми реєстрували попередню постанову, причин для звільнення з"явилось іще більше. Голова СБУ фактично прямо втручається в діяльність ЗМІ, будучи одним із найбільших акціонерів телекомпанії. Він через Вищу раду юстиції тисне на суддів. Хорошковський має фінансові інтереси з Фірташем. Використовував своє службове становище для затримання Діденка і Макаренка, які не дали провести фірташовські оборудки з російським газом. Це все є ще одним приводом, щоб поставити питання про відставку голови СБУ", - сказав він Gazeta.ua.

За словами депутата, президент України Віктор Янукович не погодиться на звільнення Хорошковського.

"Президент так само на сьогоднішній день залежний від Фірташа, як і Хорошковський. Звичайно, у влади немає претензій до голови СБУ. Бо він виконує всі завдання, які перед ним ставить і Льовочкін, і Янукович", - зауважив Соболєв.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Опозиція хоче "голову" Хорошковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути