вівторок, 22 листопада 2011 08:39

Опозиції "вистачить якогось закутка", аби відсвяткувати День свободи - "регіонал"

Опозиції "вистачить якогось закутка", аби відсвяткувати День свободи - "регіонал"

На святкування Дня свободи опозиція не збере багато народу, тому святкування з Майдану Незалежності можна перенести, тому що "вистачити якогось закутка, де можна відсвяткувати".

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від Партії регіонів Олег Надоша.

"Опозиція має право святкувати те свято, яке вона вважає за потрібне, у цьому випадку - це День свободи, День Майдану і все таке. Я думаю, що багато людей не збереться на цьому святі, тому може вистачити і Європейської площі, може, дійсно, досить якогось закутка, де можна це відсвяткувати тим, хто вважає це за свято", - заявив регіонал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТ заспокоюють владу: на річницю Помаранчевої революції повалення режиму не заплановано

Надоша зазначив, що новорічна ялинка - це складний інженерний, архітектурний об'єкт, який вимагає якихось складних речей, тому зводити її почали в середині листопада.

"І в тому році, і два-три роки тому в двадцятих числах починалося будівництво ялинки. Чому це відбувалося? Бо за католицьким календарем 24-го, 25-го, 26-го грудня вже свято. Наш календар передбачає: Новий рік - загальне свято, плюс шосте, сьоме січня свято і дев'ятнадцяте, фактично, поки в дітей канікули, ця ялинка стоїть. Ялинка - це складний інженерний, архітектурний об'єкт, котрий вимагає якихось складних речей, які повинні застрахувати від того, що її знесе вітром, або від того, що її хтось завалить. Тому, я думаю, це і викликано тим, що місяць вони встановлюють цю ялинку", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідери Майдану мають покаятися — політолог

Нагадаємо, що сьогодні, 22 листопада, відзначається День свободи, приурочений до річниці Помаранчевої революції. Раніше святкувати цей день на Майдані Незалежності заборонили. Крім того, у КМДА порадили громадським оргаізаціям і партіям організовувати свої акції на інших площах Києва, оскільки на Майдані Незалежності в ці дні почали споруджувати новорічну ялинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помаранчевому Майдану не поталанило з лідером - депутат

Вчора, 21 листопада, весь Майдан Незалежності огородили парканом і нікого на територію площі не пускають.

Зараз ви читаєте новину «Опозиції "вистачить якогось закутка", аби відсвяткувати День свободи - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути