понеділок, 21 листопада 2011 11:12

Королевська вважає, що День свободи треба відзначати під Лук'янівським СІЗО

Королевська вважає, що День свободи треба відзначати під Лук'янівським СІЗО

Народний депутат України (фракція "БЮТ-Батьківщина") Наталія Королевська закликає відзначити День свободи 22 листопада під Лук'янівським СІЗО, де під вартою перебуває лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.

"22 листопада Україна відзначає День свободи. У 2004 році всі ми щиро боролися за те, щоб жити у вільній країні. За 7 минулих років країна змінилася до невпізнання: влада всіма силами намагається поставити наші принципи під сумнів ... Коли один з лідерів Майдану знаходиться за гратами, ми не можемо залишатися осторонь. Ті, кому небайдуже, в якій країні ми живемо, в якій країні будуть жити наші діти, повинен прийти і підтримати Юлію Тимошенко", - зазначила Королевська.

Депутат також зазначає, що "Україна стане вільною тільки тоді, коли останній політичний в'язень вийде на свободу".

"До того часу, поки лідер української опозиції перебуває під арештом, місія Майдану не завершена. Кожен, хто поділяє ідеали свободи, повинен прийти 22 листопада на 10:00 під Лук'янівське СІЗО і продемонструвати свою готовність боротися за свої переконання", - підкреслила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців закликали вийти на Майдан у День свободи попри заборону

"Сьогодні Майдан - площа біля Лук'янівського СІЗО, де сидить Юлія Тимошенко. Саме тому в День свободи ті, для кого він має значення, зберуться там", - резюмувала Королевська.

День свободи був заснований указом третього президента України Віктора Ющенка (2005-2010 рр..) в 2005 році в пам'ять про Помаранчеву революцію 2004 року і з тих пір відзначається щороку 22 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Королевська вважає, що День свободи треба відзначати під Лук'янівським СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути