понеділок, 25 березня 2013 09:48

Опозиції слід категорично відмовитися платити людям за мітинг - екс-нардеп

Опозиції слід категорично відмовитися платити людям за мітинг - екс-нардеп
За словами Філенка, очевидно, що факти купівлі мітингувальників мали місце на недавніх акціях опозиції. Фото: lenta-ua.net

Екс-нардеп, соратник Юрія Луценка і польовий командир Майдану Володимир Філенко в інтерв'ю "Главкому" заявив, що не має наміру звинувачувати опозицію у платі учасникам мітингів, але якщо факти "купівлі протестувальників" дійсно є, то це дуже шкодить самій опозиції.

"Масові акції опозиції були вбиті ще раніше, коли людям за вихід на акцію і тримання прапора почали платити. Допускаю, що лідери партій - Яценюк, Тягнибок і Кличко, домовляються, що не будуть платити. А на низовому рівні керівники, відповідальні за явку, щоб не показати себе голими королями, можливо, купують. Очевидно, що такі факти купівлі мітингувальників мали місце на недавніх акціях опозиції. Хочу сказати, якщо не буде категоричної відмови від проплачування людям, про масові акції треба забути. Уявіть, що приходить 5 тисяч людей. 3000 вийшло так, а двом заплатили. Перші відразу ж подумають - за кого нас мають!", - вважає політик.

"Нехай акції протесту будуть спочатку менш численні, але практику проплачених людей треба відкидати відразу і назавжди. Витрати на акції повинні бути, але тільки в частині сцени, звуку, транспарантів і таких речей. Можливо, якщо акція в Києві, а є рішення участі людей з регіонів, можна оплатити дорогу. На чай і каву давати гроші не можна, можна роздавати вже готові чай і каву", - сказав Філенко.

Зараз ви читаєте новину «Опозиції слід категорично відмовитися платити людям за мітинг - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути