четвер, 01 липня 2010 10:57

Опозиція звернеться до Венеціанської комісії, якщо закон про вибори затвердять

Опозиція звернеться до Венеціанської комісії, якщо закон про вибори затвердять

Якщо Партія регіонів прийме свій закон про місцеві вибори у першому читанні опозиція звернеться до Венеціанської комісїі. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Андрій Парубій.

"Якщо закон буде прийнятий, ми відразу звернемося до Венеціанської комісії з проханням дати експертну оцінку. Будемо просити європейську спільноту звернути увагу на те, що відбувається", - зазначив нардеп.

За його словами, опозиція буде доносити українцям та європейцям те, що законопроект регіоналів - це знущання над виборчим правом.

"І ми намагатимемося надати цьому широкого розголосу. Тому що законопроект хочуть прийняти дуже швидко, тихенько, поки літо. А за два тижні вони хочуть прийняти його у другому читанні. А наше завдання максимально широко пояснювати людям, що така законодавча влада веде до монополії однієї політичної сили, яка хоче опанувати життя влади на всіх політичних рівнях", - сказав Парубій.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція звернеться до Венеціанської комісії, якщо закон про вибори затвердять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути