понеділок, 05 грудня 2011 15:24

Опозиція збирається повернутися до декриміналізації "статті Тимошенко"

Опозиція збирається повернутися до декриміналізації "статті Тимошенко"

Віце-спікер парламенту Микола Томенко заявляє про необхідність привести законодавство України у відповідність з резолюцією Європарламенту.

"Наш підхід такий: взяти до уваги резолюцію Європейського парламенту і привести у відповідність і законодавство України, і відповідні дії правоохоронних органів", - сказав Томенко на брифінгу в понеділок у Києві.

Він також повідомив, що представники опозиції вимагатимуть у вівторок поставити на розгляд законопроекти, які стосуються ст.365 і 364 Кримінального кодексу України.

"Ми будемо вимагати у вівторок розглянути ... Є три законопроекти, які стосуються 365, 364 статей, виконуючи рішення Європейського парламенту", - сказав Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" отримали команду не "рятувати" Тимошенко - нардеп

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив екс-прем'єра Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Верховна Рада ухвалила президентський законопроект про гуманізацію економічних злочинів, але в ньому не передбачена декриміналізації "статті Тимошенко".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція збирається повернутися до декриміналізації "статті Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути