вівторок, 15 листопада 2011 14:42

"Регіонали" отримали команду не "рятувати" Тимошенко - нардеп

"Регіонали" отримали команду не "рятувати" Тимошенко - нардеп

Народні депутати від Партії регіонів отримали команду не голосувати за декриміналізацію статті, за якою засуджено екс-прем'єр-міністра Юлія Тимошенко.

Про це заявив нардеп від Партії регіонів, голова регламентного комітету ВР Володимир Макеєнко.

При цьому він зазначив, що Тимошенко сама винна в тому, що на голосування з декриміналізації ст. 365 в сесійній залі не вистачає голосів.

"Варто зазначити, що після президентських виборів щось сталося і з фракції "БЮТ - Батьківщина" почали масово виключати народних депутатів. Фракція БЮТ виключила в цілому, підкреслюю, майже 50 осіб зі своєї фракції. Вся справа в тому, що фракція БЮТ готувалася до парламентських виборів і скидала непотрібний баласт. А зараз виходить так, що у них немає голосів, щоб звільнити Тимошенко", - сказав Макеєнко.

"Шановні, навіщо ви розігнали своїх народних депутатів? Вони ("БЮТ-Батьківщина") знають, що у них не вистачає голосів на декриміналізацію, а тепер ходять і просять у нас: "Дайте голосу", - сказав Макеєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Верховній Раді БЮТ залякував Партію регіонів народним гнівом

На уточнююче запитання журналіста, чи підтримує ПР голосування за декриміналізацію ст. 365, нардеп відповів негативно. "Ми не маємо наміру голосувати ... Керівник нашої фракції сказав "Ні". Коротка відповідь, але зрозуміла", - зазначив "регіонал".

Як повідомлялося, Верховна Рада не проголосувала за декриміналізацію статтю, за якою засуджено екс-прем'єра Тимошенко. На знак протесту фракція "БЮТ-Батьківщина" залишила залу засідань парламенту.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" отримали команду не "рятувати" Тимошенко - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути