неділя, 28 липня 2013 02:25

Опозиція запідозрила команду Януковича у розробці сценарію президентських виборів

Опозиція запідозрила команду Януковича у розробці сценарію президентських виборів
Павло Петренко. Фото: tvi.ua

Нинішня влада на чолі з президентом Віктором Януковичем та Партією регіонів розуміє, що вона не зможе чесно перемогти на президентських виборах 2015 року, тому відпрацьовує різні сценарії.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від фракції "Батьківщини" Павло Петренко.

"Хочу сказати, що відбувається, фактично, планомірна підготовка влади до виборів 2015 року. Закон "Про референдум" у тій редакції, в якій він зараз діє, є одним з етапів такої підготовки", - зазначив Петренко.

За його словами, влада розуміє, що вона жодним чином не виграє майбутніх виборів, тому відпрацьовує різні сценарії.

"Багато є угруповань навколо президента в його оточенні, які намагаються йому запропонувати найбільш вдалий або такий цинічний сценарій розвитку подій. Один із таких сценаріїв було підготовлено у вигляді такого закону ("Про всеукраїнський референдум" — ред.)", - наголосив нардеп.

"Інший сценарій, який ми так само спостерігаємо – це ті питання, які відбуваються в Центральній виборчій комісії", - додав Петренко.

"Ми так само бачимо, що відбувається зі судовою системою. До речі, поза увагою ЗМІ пройшла та новина, коли, фактично, було внесено проект змін до Конституції в частині розділу "Правосуддя", де, фактично, президент одноосібно буде призначати і звільняти суддів безстроково. Тому ці всі речі – це чіткий план щодо спроби узурпації влади", - підсумував парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція запідозрила команду Януковича у розробці сценарію президентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути