середа, 02 листопада 2011 14:24

Опозиція зацікавлена в хаосі, бо на цьому піариться - "регіонал"

Опозиція зацікавлена в хаосі, бо на цьому піариться - "регіонал"

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що представники опозиційних фракцій Верховної Ради відмовились брати участь у розробці нового виборчого законодавства, щоб зірвати процес ухвалення відповідного закону і, звинувативши владу в неспроможності, зайвий раз пропіаритись.

"Опозиція не відреагувала на пропозицію долучитися до розробки закону про вибори. Їхня поведінка взагалі дивна – опозиція має показувати приклад консолідації, а вона подала 12 законопроектів", – аргументував депутат.

За словами політика, всі ці законопроекти були провалені, бо за них не голосували навіть представники опозиції. "Найбільше голосів набрав законопроект Юрія Ключковського – 148 голосів", – уточнив Олійник.

Він також повідомив, що минулого понеділка під час Погоджувальної ради в ході дискусії щодо розробки та ухвалення виборчого законодавства представник опозиційної фракції НУ-НС заявив, що у випадку, якщо до четверга не буде внесено новий законопроект про вибори народних депутатів, фракція взагалі відмовляється заходити до сесійної зали й працювати.

"Це ж абсурд! Не можна з понеділка до четверга розробити новий законопроект, забезпечити його експертизу спеціалістами Венеціанської комісії та внести документ на розгляд до сесійної зали", – обурився парламентарій.

"Це свідчить про одне: опозиція зацікавлена в хаосі до певного часу, щоб показати, ніби влада не здатна ухвалити закон, і на цьому ще раз пропіаритись. Тому я не бачу, щоб сама опозиція йшла на консолідовані дії з владою, бо вона не може домовитись всередині себе", – підсумував Олійник.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція зацікавлена в хаосі, бо на цьому піариться - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути