понеділок, 12 вересня 2011 13:27

Спецтема: Луценко за ґратами

Опозиція вимагає звільнити Тимошенко, Луценка та Іващенка через стан здоров'я

Опозиція вимагає звільнити Тимошенко, Луценка та Іващенка через стан здоров'я

Комітет опору диктатурі вимагає від влади негайно звільнити з-під арешту екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, екс-голову МВС Юрія Луценка і колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка на підписку про невиїзд через їх незадовільний стан здоров'я.

Таке рішення було ухвалено на засіданні комітету в понеділок.

Члени комітету зазначають, що подальше перебування в СІЗО Луценка, Тимошенко та Іващенка несе в собі загрозу не лише здоров'ю, а й життю цих людей.

У комітеті також підкреслюють, що у зв'язку із закінченням розслідування немає жодних законних підстав для утримування під вартою колишніх високопоставлених чиновників.

Комітет опору диктатурі також прийняв рішення звернутися до Ради Європи та міжнародних правозахисних організацій із пропозицією провести незалежну оцінку стану здоров'я ув'язнених з метою не допустити можливого трагічного результату.

Зазначимо, що останнім часом все частіше з'являється інформація про погіршення стану здоров'я Луценка, якому нещодавно поставили діагноз - цироз печінки.

Також повідомлялося про погіршення стану здоров'я Тимошенко. Екс-міністр неодноразово вимагала на засіданні суду допустити до неї її лікарів для проведення обстеження.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція вимагає звільнити Тимошенко, Луценка та Іващенка через стан здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути