понеділок, 29 жовтня 2012 05:29

Опозиція: У Житомирі частина протоколів перед здачею в ОВК завозять в офіс Партії регіонів

Опозиція: У Житомирі частина протоколів перед здачею в ОВК завозять в офіс Партії регіонів
ФОТО: mykorosten.com

У Житомирі частина протоколів дільничних виборчих комісій з результатами голосування на парламентських виборах перед здачею в окружні виборчі комісії завозять в офіс "Партії регіонів", повідомили в прес-службі Об'єднаної опозиції "Батьківщина".

"У Житомирі голова ДВК № 181384 (від" Партії регіонів ") відмовилася підписати протокол, забрала печатку, бюлетені і виїхала з ділянки в супроводі міліціонерів, не залишивши копії протоколу ні спостерігачам, ні іншим членам комісії" - йдеться в переданому повідомленні прес-служби.

Також у повідомленні наголошується, що "машина штабу Об'єднаної опозиції простежила, що голова ДВК заїхала в Житомирі в офіс" Партії регіонів "(вул. Старовільська, 2), пробула там десять хвилин, і поїхала в ОВК. Схожа ситуація відбувається на дільницях № 181424, 181428, 181370 ".

"Голови комісій після підрахунку бюлетенів залишили ділянки з протоколами і печатками, не залишивши копій протоколів спостерігачам та іншим членам комісій, але протоколи до ОВК не довезли" - заявили в штабі опозиції.

У прес-службі Житомирської обласної організації "Батьківщини" уточнили, що "штаб Об'єднаної опозиції проводить паралельний підрахунок голосів: кандидат від ВО" Батьківщина "- Геннадій Зубко - перемагає діючого губернатора Сергія Рижука - кандидата від ПР зі значним відривом. Так, станом на першу годину ночі, підраховані голоси на 30 дільницях із 104 - перемагає Зубко ".

Раніше повідомлялося, що на виборчій дільниці № 181448 у Житомирі спостерігачі від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" виявили заповнені виборчі протоколи.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція: У Житомирі частина протоколів перед здачею в ОВК завозять в офіс Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути