субота, 21 грудня 2013 20:12

Опозиція пообіцяла зашкодити приєднанню України до ЄврАзЕС

Опозиція пообіцяла зашкодити приєднанню України до ЄврАзЕС
Валентин Наливайченко. Фото: www.parliament2012.com.ua

Українська опозиція не допустить ратифікації угоди про приєднання України до Євразійського економічного співтовариства (ЄврАзЕС).

Про це під час брифінгу у Штабі національного спротиву заявив народний депутат від фракції УДАРу, екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко, коментуючи "московські угоди", підписані 17 грудня, передає кореспондент Gazeta.ua.

Політик, зокрема, зазначив, що здійснення чинною владою зовнішньої політики у закритий, кулуарний спосіб є неприпустимим і свідчить про наявність корупції.

"Домовленості, які не проходили професійне і відкрите обговорення у суспільстві, є корупційними", - переконаний Наливайченко.

Він також висловив переконання в тому, що українсько-російські переговори у Москві не мають права зупиняти євроінтеграційний рух, входження України до ЄС та приєднання до зони вільної торгівлі з Євросоюзом.

"Уряд не має права змінювати зовнішній вектор нашої держави. І якщо будуть спроби підписати угоду про приєднання до ЄврАзЕС, опозиція не допустить її ратифікації", - запевнив Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція пообіцяла зашкодити приєднанню України до ЄврАзЕС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

120

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути