пʼятниця, 31 травня 2013 16:42

Опозиція перекрила центр Донецька, лідери виступають з даху автобуса
15

Фото: Фото: facebook.com

Учасники опозиційної акції "Вставай, Україно!" у ході ходи по Донецьку перекрили центральну вулицю міста, вул. Артема.

Станом на 16.00 маршем по вулиці висуваються близько тисячі осіб із транспарантами, прапорами ВО "Батьківщина", партії УДАР та "Свободи".

На місце проведення акції прибув лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк і лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок. Вони почали рухатися по проїжджій частині вул. Артема.

Учасники акції тримають у руках плакати "Вставай, Україно!". Також вони несуть з собою український прапор, розміром приблизно 5х10 метрів, піднятий над головами. І перетинаючи таким чином вул. Артема йдуть по смузі руху транспорту у бік Жовтневої площі для проведення мітингу, який був намічений орієнтовно на 17.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличка не чекають, школярі тягнуть парти, опозиція скаржиться на труднощі доставки - Донецьк готується "Встати"

Мітингувальники скандують "Банду геть!".

Як повідомляє сайт "Батьківщини", біля пам'ятника Тарасові Шевченку навпроти Донецької облдержадміністрації зібралися близько чотирьох тисяч людей.

Лідери опозиції виступають прямо з даху мікроавтобуса. Із ними разом стоять заслужені шахтарі України.

Як повідомлялося, Донецька облдержадміністрація та міськрада звернулися до опозиційних політичних сил провести акцію "Вставай, Україно!" на площі ім. Леніна, а не на Жовтневій площі, оскільки там заплановано проведення дитячого "свята морозива". Однак в опозиції цю пропозицію відкинули.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція перекрила центр Донецька, лідери виступають з даху автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

234

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути