четвер, 24 жовтня 2013 11:47

Опозиція переконує більшість голосувати за заборону вибіркового правосуддя

Опозиція переконує більшість голосувати за заборону вибіркового правосуддя
Арсеній Яценюк. Фото: zn.ua

Опозиція просить парламентську більшість проголосувати за її законопроект про заборону вибіркового правосуддя у першому читанні.

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав керівник батьківщини Арсеній Яценюк.

"Далі ми готові до проведення тристоронніх консультацій на рівні президента України, місії Євросоюзу Кокса-Квасневського та української опозиції, щоб остаточно доопрацювати цей законопроект, одночасно його прийняти і підписати в стінах парламенту", - наголосив він.

За словами Яценюка, до сьогоднішнього дня в парламенті не було жодного законопроекту, який би давав змогу зупинити політичні переслідування, звільнити Юлію Тимошенко та підписати угоду з ЄС не дивлячись на те, що президент наполягав на необхідності прийняття цього закону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Димові шашки і "кучмовоз": націоналісти притягнули під вікна міліції заборонений предмет

"Ми як опозиція тиждень чекали. Потім прийняли рішення замість президента Януковича виконати його обіцянку і внести спільний законопроект, який відповідає рішенню Ради міністрів Євросоюзу від 10 грудня 2012 року. Він має чітку назву та зміст — заборона вибіркового правосуддя та усунення перешкод на шляху підписання угоди про асоціацію", - пояснив політик.

Він запевнив, що цей законопроект розрахований не лише на Тимошенко, а й на будь яку людину, до якої застосовують вибіркове правосуддя.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція переконує більшість голосувати за заборону вибіркового правосуддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути