середа, 05 червня 2013 11:12

"Опозиція не буде голосувати за шахрайські перевибори по проблемних округах до ВР!"- політик

"Опозиція не буде голосувати за шахрайські перевибори по проблемних округах до ВР!"- політик

Про це заявив представник київської "Батьківщини" Ілля Сагайдак.

"В четвер ми побачимо чергову шахрайську ініціативу влади - голосування за призначення перевиборів по проблемних округах, але головне завдання влади - додати до п'яти проблемних, округи Домбровського і Балоги, що створить прецедент, на основі якого "кишенькові" судді поставлять на "конвеєр" процес відбирання мандатів у "некомфортних" для влади депутатів від опозиції, яких обрали мільйони людей",- зазначив Сагайдак.

"Опозиція не може допустити узаконення цього бандитського та антиконституційного рішення, тому не погодиться на такий антинародний сценарій. Ми є свідками масштабного проекту влади, який поетапно втілюють з метою посилення впливовості "групи ПРезидента" на передодні виборів 2015 року. У пошуку альтернативі Верховній Раді, як важеля політичного впливу, на Банковій зробили небезпечну ставку саме  на "зв'язці" ЦВК, наразі проштовхуючи свого "Підрахуя-2", ВСУ та маріонеточними судами всіх інстанцій", - сказав активіст "Батьківщини".

Він зауважив: "Ми не маємо права допустити прийняття "шулерського" законопроекту під редакцією регіонівського Кабміну про перевибори по 7 округах на 18 серпня 2013 р. Натомість є рішення тимчасової слідчої комісії ВР, яке підтверджує той факт, що ЦВК могло встановити волевиявлення по всіх п'яти округах на яких перемогли опозиціонери і про це свідчать сотні опрацьованих документів та відео з камер відео спостережень. По даному рішенню "Батьківщину" підтримали колеги з УДАРу та "Свободи", - підкреслив опозиціонер.

"Звісно, що влада на це не погодиться. Але й опозиція не буде спостерігати за беззаконням, а тим більше голосувати за шахрайські схеми. Залишається констатувати факт, що ми живимо в країні де опозиційні лідери сидять у в'язниці. Де панує відмова від принципів конституційності і законності,  українці відсторонені від процесу прийняття рішень, а формування правлячої "еліти" по принципу наближеності до "смотрящих" віддаляє перспективи України вступу до ЄС", - завершив Сагайдак.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиція не буде голосувати за шахрайські перевибори по проблемних округах до ВР!"- політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути