вівторок, 14 лютого 2012 12:55

Опозиція майже завершила формувати єдиний список на окргуах - Соболєв

Опозиція майже завершила формувати єдиний список на окргуах - Соболєв

Комітет опору диктатурі завершує роботу над формуванням єдиного списку кандидатів у мажоритарних округах.

Про це заявив перший заступник лідера парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина", прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв сьогодні під час інтернет-конференції в "ЛігаБізнесІнформ", повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Ми розуміємо, наскільки відповідальними будуть вибори жовтня 2012 року. Саме тому Комітет опору диктатурі, в який входять всі опозиційні парламентські і, що найбільше, позапарламентські партії, фактично завершує роботу над трьома ключовими документами. Перше – це єдина передвиборча платформа і план негайних заходів. Друге – єдині дії опозиції по формуванню дільничних, окружних виборчих комісій, спостерігачів, і третє – це принципи підбору кандидатів на мажоритарні округи і створення єдиного списку по мажоритарних округах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах "Свобода", "Фронт Змін" та "Батьківщина" підписали угоду про спільні дії

"Практично всі ці документи готові. Залишилась добра воля і розуміння загрози, яка стоїть перед Україною з боку Партії регіонів, комуністів і їх союзників, що, на мій погляд, повинно підштовхнути всіх здравомислячих людей до об'єднання на цих виборах, щоб протистояти диктатурі Януковича", - додав Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк може співпрацювати з владою в мажоритарних округах -експерти

Він також нагадав, що партія Реформи і порядок, яку він очолює, і партія "Батьківщина" днями підписали угоду про єдині спільні списки, спільну діяльність на виборах і майбутній процес об'єднання, який буде продовжено в післявиборчий період.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція майже завершила формувати єдиний список на окргуах - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути