вівторок, 06 березня 2012 13:40

Опозиція хоче знати, що Янукович думає про Путіна

Опозиція хоче знати, що Янукович думає про Путіна

"Бютівця" Сергія Саса здивувала позиція президента Віктора Януковича щодо перенесення строків зустрічі із опозицією та зміна її формату.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

Депутат нагадав, що президент хоче зустрічатися із представниками всіх фракцій парламенту.

"Така позиція не є обґрунтованою. Представники владної більшості мають можливість зустрічатися з ним на регулярній основі, що вони вже і робили. Опозиція заявила про те, що хоче зустрітися із президентом для того, щоб обговорити нагальні питання, які, на її думку, наразі є актуальними. Адже Янукович неодноразово у своїх доповідях, зверненнях та виступах акцентував увагу на те, що опозиція повинна мати права", - зауважив Сас.

За словами політика, думка Януковича з багатьох питань незрозуміла і часто відрізняється від того, що відбувається насправді.

"Зокрема, щодо реалізації положення резолюції ПАРЄ. Президент заявляв, що вона буде виконуватися з огляду на європейські прагнення України. Ми внесли до парламенту проект постанови, в якому пропонували, в який спосіб повинні реалізовувати ці рекомендації. Більшість відмовила нам у розгляді та прийнятті цього документу. Хоча там не було жодної політики. Коли опозиція зрозуміла, що вирішувати в парламенті ці питання є мало перспективним, вирішили звернутися до того центру, який, на наше переконання, має відношення до прийняття рішень в державі", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко та Балога створять альтернативні Партії регіонів проекти?

"Бютівець" зазначив, що питання переслідування опозиційних лідерів координуються із Банковою.

"Президент має безпосереднє до цього відношення. Але щоб розставити всі крапки над "і", варто було б віч-на-віч задати певні питання і отримати відповіді. Бо зараз відбувається діалог глухого з німим – ніхто нікого не хоче чути, спілкування відбувається через пресу, тому немає ясності, як буде проводитися міжнародна політика. Зокрема, чи будуть насправді реалізовуватися європейські перспективи, та яка позиція президента щодо обрання Володимира Путіна президентом Росії", - додав Сас.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція хоче знати, що Янукович думає про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути