середа, 13 березня 2013 19:49

Опозиція хоче, щоб на акції "Вставай, Україно!" була половина населення

Опозиція хоче, щоб на акції "Вставай, Україно!" була половина населення
Фото: glavcom.ua

Опозиція розраховує на підтримку половини населення під час акції "Вставай, Україно!".

Про це розповів народний депутат від фракції "Батьківщина" Леонід Ємець у ефірі "Ера-FM".

"За нас проголосувало більше половини населення України, якщо беремо пропорційну систему. І ще вибори на мажоритарних округах. Тому ми розраховуємо, що як мінімум половина українців нас підтримає. Ми просимо їх долучитися до боротьби, бо група зі 170 депутатів у Верховній Раді сама не в стані подолати цю систему", - сказав він.

За його словами, останньою краплею терпіння опозиції стало позбавлення депутатського мандату нардепа від "Батьківщини" Сергія Власенка.

"Просто це остання крапка порушення законів в Україні. Нам довелося фізично змагатися у Верховній Раді, щоб виконувалися законні конституційні норми про персональне голосування ... Щодо Власенка - ще більш показове порушення закону, яке засвідчило, що у нас немає розділу на три, як передбачено Конституцією, незалежних гілки влади. У нас і судова, і законодавча підпорядковані виконавчій гілці - президенту Януковучу і його "Сім'ї", - зазначив Ємець.

Нагадаємо, 14 березня розпочнеться акція "Вставай, Україно!". Протягом двох місяців марші й мітинги в рамках акції пройдуть у всіх обласних центрах, а завершиться вона всеукраїнським маршем у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція хоче, щоб на акції "Вставай, Україно!" була половина населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

262

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути