Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2011 16:06

Опозиція хоче, щоб Азаров відзвітував у Раді про газові переговори з Росією

Опозиція хоче, щоб Азаров відзвітував у Раді про газові переговори з Росією

Опозиція хоче, аби прем'єр-міністр Микола Азаров у вівторок прийшов до Верховної Ради та відзвітував про газові переговори з Росією.

"Ми вимагаємо звіту прем'єр-міністра Азарова щодо газових перемовин з Росією. У вівторок засідання Верховної Ради має початися саме із доповіді чиновників", - про це заявив лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко.

Політик переконаний, що Україна має почути чіткі відповіді щодо переговорного процесу із Російською Федерацією відносно поставок природного газу до України в 2012 році.

"Відбулося вже декілька раундів перемовин на цю тему різного рівня, але від урядовців українське суспільство чує лише відповіді типу: "Всьо харашо прекрасная Маркіза", - зазначив він. – Але ми добре пам'ятаємо фінал цієї пісеньки".

Кириленко зазначив, що тривають підкилимні перемовини, в результаті яких Україна може одного дня довідатися, що у неї немає газотранспортної системи.

У вівторок, на переконання Кириленка, урядовці мають чітко дати відповіді і щодо ГТС, і щодо деталей майбутніх газових контрактів з Росією.

"Я також хочу нагадати урядовцям, що 6 лютого 2007 році Верховна Рада внесла зміни до Закону України "Про трубопровідний транспорт" щодо підприємств магістрального трубопровідного транспорту, згідно з якими реорганізація (злиття, приєднання, ділення, перетворення) державних підприємств магістрального трубопровідного транспорту, а також їх приватизація забороняються", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція хоче, щоб Азаров відзвітував у Раді про газові переговори з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути