понеділок, 29 квітня 2013 13:00

Опозиція фінансувала ТВі, коли Княжицький балотувався в нардепи

Опозиція фінансувала ТВі, коли Княжицький балотувався в нардепи
За словами Княжицького, йдеться "не про десятки мільйонів, але і не про тисячі" доларів. Фото: telekritika.ua

Українська опозиція фінансувала телеканал TBi після того, як на той час гендиректор каналу Микола Княжицький погодився балотуватися до Верховної Ради за списками опозиції, заявив сам депутат.

"Насправді з пропозицією балотуватися до мене звернулися Арсеній Яценюк та Микола Мартиненко. Коли я погодився, з ними зв'язався Кагаловський (бізнесмен Костянтин Кагаловський – ред.). Він сказав їм: Якщо я йду в парламент за списком опозиції, то було б добре, щоб опозиція фінансувала канал", – сказав народний депутат Верховної Ради України Княжицький в інтерв'ю журналу "Форбс Україна".

Водночас він відмовився назвати конкретні суми, зазначивши, що йдеться "не про десятки мільйонів, але і не про тисячі" доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альтман: ТВі планували продати Медведчуку за 110 мільйонів доларів

Нагадаємо, 23 квітня прес-служба ТВі повідомила, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. За повідомленням, новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман. Катеринчук і власник ТВі Костянтин Кагаловський заявили про рейдерське захоплення телеканалу. Колектив каналу ТВі оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками телеканалу.

Альтман також стверджує, що настільки швидкі зміни серед власників каналу були пов'язані з наміром продати канал владним структурам в Україні.

"Мені абсолютно достовірно відомо було, що канал готують до продажу. Кому, ви самі можете здогадуватись. Були зроблені певні кроки. Це сталося досить швидко, така терміновість це зробити була тому, що ми знали про підготовлюваний продаж цієї компанії владним структурам", – заявив бізнесмен.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція фінансувала ТВі, коли Княжицький балотувався в нардепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути