субота, 20 жовтня 2012 04:40

Опозиція домовилася ділити не портфелі, а зобов'язання - Яценюк

Опозиція домовилася ділити не портфелі, а зобов'язання - Яценюк
Арсеній Яценюк. Фото: donetskie.com

Опозиція домовилася ділити не портфелі, а зобов'язання.

Про це в ефірі Першого національного сказав Арсеній Яценюк.

Говорячи про ситуацію на останньому етапі передвиборчої кампанії, він наголосив: "Дуже загострилася боротьба. І в першу чергу через те, що іде шалений тиск на людей, на ЗМІ, відбувається скупка виборців. Тобто, все іде за тим планом, який запланувала ПР і вони думають, що переможуть. Я переконаний, що ми поламаємо цю тенденцію".

Яценюк запевнив: "Ми готові до будь-яких випробувань. Ми готові доповісти на все  за все. Ці вибори  - це шанс для змін в Україні і ми цей шанс привнесемо".

Політик також наголосив, що не зважаючи на суперечності, опозиції таки вдалося об'єднатися.

"Пів року тому ми прийняли рішення щодо об'єднання. У нас були не прості стосунки і не проста історія. Але ми зараз думаємо не про минуле, а про майбутнє. Ми з Юлією Тимошенко через багато що переступили. Ми об'єднали всі парламентські партії. Ми навіть домовилися про висунення єдиного кандидата з ВО "Свобода" по кожному мажоритарному округу за принципом – один кандидат – один округ. Так, у нас є певні ідеологічні розбіжності зі "Свободою", тому ми йдемо різними списками. Та для того, щоб отримати більшість у новій ВР сьогодні ми підписали угоди про створення демократичної коаліції", - наголосив він.

Коментуючи заяву віце-прем'єра Сергія Тігіпка про те, що якщо опозиція не може домовитися по кандидатам на округах, то як вона потім ділитиме портфелі, Яценюк наголосив: "Тігіпко сказав цікаву фразу: "Як же вони прийдуть і поділять портфелі". Тут він правий. Так як вони вміють ділити портфелі і гроші, не вміє ніхто".

"Ми не збираємося ділити портфелі. Ми вирішили ділити відповідальність. І тому в нашій угоді є дуже чіткі пункти, які ми будемо виконувати на наступний день після того, як ми виграємо вибори", - підкреслив політик.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція домовилася ділити не портфелі, а зобов'язання - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути