Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2012 10:53

Опозиція демонструє зневагу до киян – експерт

Опозиція демонструє зневагу до киян – експерт
Костянтин Матвієнко каже, що опозиція не займається Києвом. Фото: izvestia.com.ua

Опозиція здала Київ владі по мажоритарці. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат у депутати хоче ліквідувати облдержадміністрації

"Представники партії влади мають переважну більшість у київських розкладах, окрім Володимира Бондаренка у Святошинському районі, Тетяни Монтян у Дарницькому та Олександра Бригинця на Оболонському. Це сталося тому, що опозиція висувала відверто слабких кандидатів. Це зробили навмисне через меркантильні міркування. Як інакше пояснити висування Юрія Левченка від "Свободи" у Шевченківському районі?! А Об'єднана опозиція взагалі там нікого не висувала. А це той округ, що зробив Майдан у 2004 році, який існував за рахунок Шевченкіського та Печерського районів. На Печерську теж слабкий опозиційних кандидат", - зауважив він.

За словами експерта, крім того, опозиціонери не ведуть нормальну передвиборчу кампанію та не проконтролювали формування виборчих комісій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція обіцяє ініціювати вибори київського мера одразу після парламентських

Матвієнко вважає помилкою Об'єднаної опозиції те, що вона не погодила спільних кандидатів із УДАРом. "Опозиція не пропонує киянам жодної реальної політичної інновації. Вона демонструє свою зневагу до них. Я не розумію, чому. Можливо тому, що нею рухали лише меркантильні інтереси. Опозиція не боролася за Київ. Тому у Партії регіонів немає іншого виходу, аніж вигравати ці вибори в столиці по мажоритарних округах", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція демонструє зневагу до киян – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути