понеділок, 04 лютого 2013 14:38

Опозиція блокуватиме трибуну Верховної Ради весь тиждень - Єфремов

Опозиція блокуватиме трибуну Верховної Ради весь тиждень - Єфремов
Фото: kyiv.comments.ua

Опозиція має намір весь тиждень блокувати роботу парламенту. Про це на брифінгу сказав керівник Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Нам про це сказали представники опозиційних фракцій. Я потягом добирався до Києва, то мене вже вранці проінформували, що вони прийняли таке рішення. Вони не збираються працювати ні завтра, ні післязавтра, ані в четвер. Хочуть розтягнути блокування на весь цей період", — зазначив він.

Єфремов також наголосив, що представників опозиційних фракцій насторожило те, що він сьогодні на погоджувальній раді озвучив цю інформацію.

Політик сподівається, що здоровий глузд переможе і опозиція не блокуватиме роботу парламенту.

"Я прогнозую, що перший період нашої роботи буде непростим. Але врешті-решт ми вирівняємо ситуацію, аби налагодити конструктивну роботу парламенту", — зауважив "регіонал".

Відповідаючи на запитання про те, чи будуть провладні фракції силою розблоковувати трибуну парламенту, якщо її заблокують опозиціонери, Єфремов підкреслив:

"А який сенс? Ми, на відміну від наших колег, вчимося. Ми знайдемо варіанти, як забезпечити роботу парламенту, не застосовуючи силових методів."

Він також вважає, що опозиція наполягає на введенні системи голосування "Рада-3" для того, аби " загнати більшість" у ситуацію, коли їй доведеться з будь-якого приводу шукати погодження у опозиціонерів. Нардеп звернув увагу, що такої практики немає в жодному парламенті світу, тому Партія регіонів не збирається працювати "під підписку" меншості.

 

Зараз ви читаєте новину «Опозиція блокуватиме трибуну Верховної Ради весь тиждень - Єфремов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути