пʼятниця, 12 жовтня 2012 10:57

Опозиційну агітацію на бігбордах Керчі незаконно замінили на "КГБ" сина мера
6

У Керчі невідомі зіпсували розміщену на бігбордах агітаційну рекламу кандидата в депутати Верховної Ради Іллі Сагайдака
Фото: gazeta.ua
Квитанція про сплату орендної плати
У Керчі невідомі зіпсували розміщену на бігбордах агітаційну рекламу кандидата в депутати Верховної Ради Іллі Сагайдака
Договір про користування бігбордами до 26 жовтня
Договір про користування бігбордами до 26 жовтня

У Керчі невідомі особи вчора об 11:00 зіпсували розміщену на бігбордах агітаційну рекламу кандидата в депутати Верховної Ради Іллі Сагайдака від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", який балотується в одномандатному виборчому окрузі №5.

Про це він повідомив в коментарі Gazeta.ua.

Опозиціонер розповів, що напередодні йому подзвонив директор компанії рекламних площин і повідомив, що повинен розірвати договір, укладений до 26 жовтня, і знищити всю агітаційну його рекламу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві обстріляли агітаційний намет Чорновола

За словами опозиціонера, директор компанії йому заявив, що на нього тисне влада, а саме мер міста разом із кандидатом від ПР Валентиною Лютіковою, а рішення про розірвання договору — це розпорядження із міськвиконкому.

"Сьогодні вранці (11 жовтня — Gazeta.ua) мені повідомили, що невідомі зривають агітаційну інформацію з орендованої мною рекламної площини, - сказав Сагайдак. - Після розмови з директором фірми я приїхав на місце і зафіксував двох чоловіків, які обдирали мою агітацію"

Також, за його словами, чоловіки на запитання відповідали неохоче, а просто розповіли, що надійшла команда з міськвиконкому знищити рекламу Сагайдака, а там де не вийде облити чорнилом. Кандидат від "Батьківщини" повідомив, що ще один бігборд, партійний, облили фарбою. Сагайдак додав, що в четвер звернувся до відповідних правоохоронних органів.

"Бігборди, які перші були заклеєні,були заклеєні без узгодження. Заклеїли рекламою, яка містить інформацію про ресторан, який відкриває син мера. Він назвав його "КГБ". А там написано — "Скоро відкриття", - підкреслив

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" скуповує антиагітаційну листівку по 15 копійок — активістка

Нагадаємо, 2 жовтня були незаконно заклеєні 5 бігбордів кандидата в депутати Верховної Ради по округу №5 м. Керч Іллі Сагайдака. Згідно з укладеним договором, інформація кандидата повинна була розміщуватися на рекламних площинах з 12 вересня до 26 жовтня 2012 року.

Окрім того, як повідомив Сагайдак, в місті проводиться масштабна компанія по знищенню агітаційної реклами кандидата в ліфтах. Уклавши договір з рекламним оператором Керчі, вже не одноразово знищувалася реклама Сагайдака в 360 ліфтах міста.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційну агітацію на бігбордах Керчі незаконно замінили на "КГБ" сина мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути