Ексклюзиви
субота, 15 грудня 2018 17:04

"Опозиційний блок" визначив кандидата в президенти. Ним став Олександр Вілкул

"Опозиційний блок" визначив кандидата в президенти - Олександра Вілкула. У партії закликали всі політичні сили, що реально знаходяться в опозиції, а також місцеве самоврядування, трудові колективи, лідерів промислових підприємств і профспілок об'єднатися навколо кандидатури Вілкула.

Голова політради "Опозиційного блоку" Борис Колесніков, виступаючи з трибуни, сказав: "Ми порадилися з профспілками, трудовими колективами, органами місцевого самоврядування, з лідерами промисловців і підприємців і прийшли до висновку, і просимо вас на майбутніх виборах президента нашої країни об'єднатися навколо кандидатури Олександра Юрійовича Вілкула. Я сподіваюся на перемогу".

Автор: "Опозиційний блок"
  Вілкува призначили кандидатом у президенти
Вілкува призначили кандидатом у президенти

Також до однопартійців звернувся і Вадим Новинський, голова фракції "Опозиційного блоку" в парламенті. "У нас є потужна команда, у нас є всі умови для того, щоб ми перемогли на цих виборах. Будуть сформовані штаби в усіх регіонах нашої країни для підтримки кандидата в президенти, який буде висуватися згідно із законом України в січні місяці на наступному з'їзді, який наша партія проведе. На моє глибоке переконання, найдостойнішим від нашої партії, щоб взяти участь у виборах президента, є Олександр Юрійович Вілкул", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахтарі підтримали програму Вілкула з підтримки вугільної галузі

Вілкул подякував усім за надану довіру. "Моя мета, наша мета – зробити так, щоб наша партія була першою в країні і привела країну до успіху. Я впевнений, що нам це під силу.

Автор: "Опозиційний блок"
  Вілкува призначили кандидатом у президенти
Вілкува призначили кандидатом у президенти

Таких людей, як ми з вами, не п'ятсот чоловік, які знаходяться зараз тут, і навіть не 60 тисяч членів нашої партії. Насправді нас мільйони, за нами величезна кількість людей, які бачать інший шлях країни. Це шлях мирної, успішної і багатої країни".

Він підкреслив, що в Україні міжвиборчі цикли-п'ять років. "І не дай Бог, якщо на наступних виборах переможе або діючий президент, я не можу уявити, як це може бути, або хто-небудь, схожий на діючу владу, то це до кінця вже приведе країну до краху. І всі надії українців, мільйонів українців звернені на нас.

За останні три тижні я провів величезну кількість зустрічей.

Проїхав пів країни. Від Києва до Одеси, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Дружківка, Маріуполь. Кривий Ріг, багато-багато інших міст.

І я бачу, як нас приймають люди.

І я бачу, як люди нам довіряють.

І ця підтримка, ця довіра дає сили мені і всім нам боротися і перемагати", - сказав Вілкул.

Автор: "Опозиційний блок"
  Вілкува призначили кандидатом у президенти
Вілкува призначили кандидатом у президенти

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційний блок" визначив кандидата в президенти. Ним став Олександр Вілкул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути