понеділок, 05 лютого 2018 12:53

Оновленя ЦВК: у Тимошенко подали кадидата, "сачкує" "Опоблок"

Оновленя ЦВК: у Тимошенко подали кадидата, "сачкує" "Опоблок"
У підготовленому президентом поданні на призначення членів Центральної виборчої комісії враховано пропозицію фракції "Батьківщина", від фракції "Опозиційний блок" чекають кандидатуру. Фото: УНІАН

У підготовленому президентом поданні на призначення членів Центральної виборчої комісії враховано пропозицію фракції "Батьківщина", від фракції "Опозиційний блок" чекають кандидатуру, яку глава держави додатково подасть.

Про це заявляє представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко, пише "Інтерфакс-Україна"

"Президент вніс до парламенту оновлене подання про призначення нових членів Центральної виборчої комісії. На сьогоднішній день президентом подано 14 кандидатур, зокрема і кандидатура від фракції "Батьківщина", яку подали ще 7-го листопада 2017 го року", - сказала Луценко на засіданні погоджувальної ради.

Представник президента в парламенті запевнила, що блокування кандидатур будь-якої фракції не буде.

"Минулого тижня відбулися консультації в адміністрації президента з представниками "Опоблоку". Їм запропоновали також визначитися з кандидатами. Вони представили три кандидатури. Як тільки вони визначаться з кандидатурами, президент додатково подасть і кандидатуру від "Опоблоку", - заявила Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова сесія парламенту триматиме курс на НАТО та ЄС - Парубій

24 січня 2018 року на офіційному сайті президента оприлюднили список 14 кандидатів в члени ЦВК, які Петро Порошенко вніс до Верховної Ради з проектом відповідної постанови.

За даними громадянської мережі "Опора" та інших джерел, 6 з 14 кандидатів були запропоновані парламентською фракцією "БПП", 5 - фракцією "Народний фронт" і по одному - від фракцій "Самопоміч", Радикальної партії і групи "Відродження".

Зараз ви читаєте новину «Оновленя ЦВК: у Тимошенко подали кадидата, "сачкує" "Опоблок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути